schoolreisjes en excursies

Schoolreisjes

• Groepen 1 en 2 gaan 1 dag gezamenlijk op schoolreisje.
  • Groepen 3 en 4 gaan 1 dag gezamenlijk op schoolreisje.
  • Groep 5 gaat 1 dag op schoolreisje.
  • Groep 6 gaat 2 dagen en 1 nachtje. De kinderen worden met auto’s weggebracht.
  • Groep 7 gaat 3 dagen en 2 nachten, de bestemming is per fiets te bereiken.
  • Groep 8 gaat 4 dagen en 3 nachten op schoolreisje. De kinderen worden met auto’s weggebracht, de fietsen worden gehuurd.

Voor de schoolreisjes wordt een eigen bijdrage gevraagd. Voor schooljaar 2015/2016 is deze bijdrage als volgt:

groep 1/2 € 30,- (1 dag)
groep 3 € 30,- (1 dag)
groep 4 € 30,- (1 dag)
groep 5 € 35,- (1 dag)
groep 6 € 40,- (2 dagen)
groep 7 € 40,- (3 dagen)
groep 8 € 85,- (4 dagen)

De bijdragen zijn inclusief  € 1,- schoolongevallenverzekering per kind.

Excursies

Naar aanleiding van een project worden regelmatig excursies gemaakt. Voor elke groep is hiervoor een beperkt budget beschikbaar. De kinderen gaan soms ook op de fiets, hiermee starten wij halverwege groep 6. Er is op school een fietsprotocol aanwezig.

Regelmatig wordt u als ouder gevraagd om te rijden bij excursies. U kunt hier een kilometervergoeding voor krijgen via de directeur. Bij het vervoeren van kinderen in auto’s tijdens excursies dienen alle kinderen een riem om te hebben. Kinderen die kleiner zijn dan 1.50 meter mogen alleen voorin zitten indien er een stoelverhoger aanwezig is.

Geplande excursies zijn veelal te vinden in de jaarkalender.