Nieuwbouw

De Werf is bezig met nieuwbouw. Het gebouw waarin we nu zitten is niet meer van deze tijd en te klein. De Werf heeft zich duidelijk uitgesproken over de gewenste grootte van de school. Wij willen niet groter worden dan 320 leerlingen. Dit om het kleinschalige karakter van de school te behouden maar ook de mogelijkheden die wij wensen te kunnen betalen. In het nieuwe gebouw zien wij graag een muzieklokaal, een handarbeidlokaal en een grote keuken. Bovendien moet het een gebouw zijn dat bij het karakter van de school past. Een bouwproces, hebben wij geleerd, gaat niet zomaar als wij willen. Een nieuw gebouw gaat er zeker komen. De eerste stappen naar het tijdelijke onderkomen zijn al gemaakt. De wandelweg 196. In december 2017 verhuizen wij allemaal en zal er gestart worden met de nieuwbouw.